SIR REG – Turné våren 2014 – Del2

TJENARE GRABBS N GRILS! Sitter på hotellet i Altenburg och är trött men peppad inför morgondagen. Gigget gick bra ikväll, nuff said.. vad fan har hänt tänker ni säkert? Det ska jag försöka berätta så kort som möjligt för snart somnar jag..

Tisdag: Vi åkte bil, sen åkte vi bil. Sen åkte vi lite båt. Sen bil. Sen båt. Sen lite bil igen tills vi var framme i Hamburg.

Onsdagen: Frulle, gå runt lite, mot kvällen var det giggtajm på Hafenklang. Det gick gött, bra ställe med bra publik! Sedan mot något hak för kareoke kväll, och om jag sjöng ska vi inte tala om för det gjorde jag.

Torsdag: Frulle, rulla mot Berlin för ett gig på Wild At Heart. det gick grymt, bra ställe med bra pubilk där också, haha! 

Fredag, vilket är nu.. Vi är i Altenburg och om ca. 4 timmar ska vi upp för att sitta i bil jäveln i 11 timmar mot Schweiz. Tror dock att gigget kan bli as fett, och så är det med det. Nej fy satfläsk, nu ska jag sova så det smäller om det. Ha det så jävla gött så hörs vi nog snart. Vänliga hälsningar, Sir Reg och er vän, Jesper.

Just ja, kolla in mitt förra inlägg där det finns en liten film. den är söt. Hej!

Just ja, slänger in lite bilder senare för jag orkar inte nu. Hej!

Just ja, pungen osså. Hej!

IMG_2644Jag och Erik på Reperbahn.

Det vart en bild för Erik tvingade mig. Hej!

Leave a Reply