SIR REG – Turné våren 2014 – Del3

B.L.O.G.N. Vi är örebroare. En nyvaken Jesper skriver, på hotell i Wuppertal och har en day-off. Skapligt skönt måste jag säga! Nu pratar vi om att gå på zoo idag, det kan ju bli kul kanske, eller.. 

 

I lördags drog vi oss till Schweiz, Bulle, för att lira på Ebullition. Jävla schysst ställe!! Kom dit och fick en jäkla massa fika och blev väl omhändertagna. Grymt ljud. Bra drag. As fett helt enkelt!
Söndag: Vakna, frulle, åka till Tyskland igen till Karlsruhe för ett soft unplugged gig på scruffys. Jävla kontrast från gårdagen, men fortfarande ett grymt ställe med goda mackor. Sir Reg har spelat där tre gånger nu, förra gången vi var här så packa bromsarna på bussen så vi blev kvar i tre dagar.

Måndag: Rulla mot Belgien, Bree (alltså staden Bree, bre, inte bruschan bre). St Patrick´s day, ååååhej! Gig på Ammehoela, bra drag och öppen bar så det skrek om det. När vi kommer dit så möts vi till vår förvåning av Brendans pappa och Andries (mr.dutch irish bastard) som flugit in från Irland för en suprise. Förövrigt skaffade jag mig ett nytt jobb, fick stå i baren en del av kvällen, så nu vet jag äntligen vad en gin & tonic innehåller, dock var det mest mig själv jag gjorde drinkar åt så jag blev lite rund under foten. Erik tycker att jag var "skönt salongsberusad"…..

Dagen efter drog vi mot Düsseldorf och på vägen dit stannade vi på Drumworld, det var skit tråkigt men Erik hade kul då det här är en av världens största trumbutiker. Sedan rullade vi vidare mot Düsseldorf och Pitcher, rockklubben som vi skulle spela på. Gigget gick väldigt bra och vi slog försäljningsrekord på vår merchförsäljning. 
Hittills är turnén väldigt lyckad! På alla ställen möts vi upp av många människor som kan våra låtar och öser som små överförfriskade salamandrar… Det är gött!!!!!
Nu ska jag duscha, sen drar vi och äter och går på zoo!!!! Simma fort och ride the big one. Jesper.

 

IMG_2818

 

Schweiz, Bulle. Ebulletion. Erik soundcheckar.

IMG_2889

Drumworld.

 

bild (2)

 

Soundcheck på Pitcher i Düsseldorf.

bild (3)

 

Ebulletion 

 

bild (5)

 

Det enda Erik tar kort på.

bild (6)

 

Altenburg. Finnegan´s Irish House.

bild (10)

 

 

Leave a Reply