SIR REG – ON TOUR – sirreg mh14

Musikhjälpen är igång igen!! Det är ett ypperligt tillfälle att bidra med lite pengar till ett mycket gott ändamål: stoppa spridningen av hiv. Men det är också ett perfekt tillfälle att stödja SIR REG! Önska en låt via sms: • Skicka ett sms till nummer 72 999. Skriv så här: • Inled meddelandet med hur mycket du vill skänka: 50, 100, 200, 300 eller 500 kronor. Skriv sedan artist, låt och motivering. Här har du ett exempel: • 100 SIR REG Emigrate Vill tillägna låten till alla som tvingas fly sina hemländer. #mh14 #sirreg


Musikhjälpen är igång igen!! Det är ett ypperligt tillfälle att bidra med lite pengar till ett mycket gott ändamål: stoppa spridningen av hiv. Men det är också ett perfekt tillfälle att stödja SIR REG! Önska en låt via sms: • Skicka ett sms till nummer 72 999. Skriv så här: • Inled meddelandet med hur mycket du vill skänka: 50, 100, 200, 300 eller 500 kronor. Skriv sedan artist, låt och motivering. Här har du ett exempel: • 100 SIR REG Emigrate Vill tillägna låten till alla som tvingas fly sina hemländer. #mh14 #sirreg

 

SIR REG

Leave a Reply