SIR REG – ON TOUR – gain somymusic saffire sdrenalinecruise2015 nitrodive

Åhoj landkrabbor! Den 14/5 mönstrar vi på M/S Cinderella tillsammans med @lillasysterofficiell , @jaysmithofficial , @smashintopiecesofficial , @neverstore , #nitrodive och #saffire ! Tillsammans skapar vi Sveriges mest explosiva kryssning – ADRENALINE CRUISE m/ Kolla in våran eller Viking Lines hemsida för biljetter! @gainmusicentertainment #gain #somymusic #sdrenalinecruise2015


Åhoj landkrabbor! Den 14/5 mönstrar vi på M/S Cinderella tillsammans med @lillasysterofficiell , @jaysmithofficial , @smashintopiecesofficial , @neverstore , #nitrodive och #saffire ! Tillsammans skapar vi Sveriges mest explosiva kryssning - ADRENALINE CRUISE m/ Kolla in våran eller Viking Lines hemsida för biljetter! @gainmusicentertainment #gain #somymusic #sdrenalinecruise2015

 

SIR REG

Leave a Reply