SIR REG – ON TOUR – nissehallberg amk frittefritzon martinsoneby allaminakamrater sirreg davidsundin

(In swe) Den fantastiska podcasten Alla Mina Kamrater är med sina 400.000 nedladdningar i månaden en av Sveriges mest populära humorpoddar. Idag tar dom ett stort steg och börjar sända en morgonshow digitalt via www.allaminakamrater.com! Det är med stor glädje vi meddelar att vi kommer att gästa dom den 27/4! Vi kommer spela lite akustiskt, hänga och snacka lite skit. Det ska bli galet kul att få besöka en av sina favoritpoddar! 🙂 Idag sänds det första avsnittet! Så gå in på hemsidan och check it out från kl 07.00-09.00! #amk #allaminakamrater #sirreg #martinsoneby #davidsundin #nissehallberg #frittefritzon @martinsoneby @frittefritzson @davidsundin @nissehallberg

[igp-video src=”” poster=”http://sirreg.rockbladet.se/wp-content/uploads/sites/7/2015/04/In-swe-Den-fantastiska-podcasten-Alla-Mina-Kamrater-ar-med-sina-400.000-nedladdningar-i-manaden-en-a.jpg” size=”small”]
(In swe) Den fantastiska podcasten Alla Mina Kamrater är med sina 400.000 nedladdningar i månaden en av Sveriges mest populära humorpoddar. Idag tar dom ett stort steg och börjar sända en morgonshow digitalt via www.allaminakamrater.com! Det är med stor glädje vi meddelar att vi kommer att gästa dom den 27/4! Vi kommer spela lite akustiskt, hänga och snacka lite skit. Det ska bli galet kul att få besöka en av sina favoritpoddar! :) Idag sänds det första avsnittet! Så gå in på hemsidan och check it out från kl 07.00-09.00! #amk #allaminakamrater #sirreg #martinsoneby #davidsundin #nissehallberg #frittefritzon @martinsoneby @frittefritzson @davidsundin @nissehallberg

 

SIR REG

Leave a Reply